• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fashion & Toys

Fashion & Toys

Groothandel Zonnebrillen, Fashion en Seizoensartikelen

Welkom bij Colorfone. De groothandel gevestigd in Rotterdam voor al je inkoop voor zonnebrillen, fashion artikelen en seizoensartikelen. Denk hierbij kinderbrillen, herenbrillen, damesbrillen en bril accessoire. We hebben in ons assortiment sjaaltjes, paraplu's, petten en tasjes. Al onze producten zijn zeer betaalbaar en geschikt voor de B2B markt. Betaal niet meer teveel en doe voortaan je inkopen bij Colorfone.nl

Groothandel Nederland

Colorfone is een groothandel die al meer dan 20 jaar is gevestigd in Nederland. We hebben door de jaren heen uitgebreide kennis opgebouwd in de Nederlandse markt. Daarom kopen wij onze spullen in gericht en gespecialiseerd hierop. Onze zonnebrillen zijn van uitstekende kwaliteit en altijd gericht op de laatste mode. Van hippe dameszonnebrillen tot aan strakke sport zonnebrillen voor mannen. Uiteraard zijn kinderbrillen ook niet vergeten. De dozen zonnebrillen gaan van 12-24 stuks. En al onze zonnebrillen hebben een UV protection.

Tevens hebben we ook een groot assortiment gepolariseerde brillen. Polarized zonnebrillen geven je ogen meer rust en kijkgemak op een zonnige dag. Polariserende zonnebril glazen zijn perfect voor als je bij een zonnige dag aan het varen ben, auto rijden of in de sneeuw. Koop deze nu goedkoop bij onze groothandel. Langskomen kan altijd!

Lees meer