• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mondkapjes

Merken
Geslacht
Kleur

Mondkapjes

Europees Groothandel & Distributeur Mondkapjes

Door wereldwijde verspreiding van het Coronavirus COVID-19 is er steeds meer vraag naar middelen om het Corona Virus te beperken. Door grote vraag van instellingen, bedrijven en consumenten in Europa leveren wij nu ook mondkapjes/ademhaling bescherming maskers. Deze maskers hebben een test rapport en zijn gecertificeerd.

Iedereen wil besmetting en verspreiding van het Corona Virus tegen gaan. En iedereen doet dan ook zijn best om zo hygiënisch mogelijk te zijn. Draag daarom een veilige mondkapje.

Verschillende mondkapjes

In ons assortiment hebben wij verschillende mondkapjes te koop. Ons Type IIR 3 laags mondkapje is een mondkapje die gecertificeerd is voor medisch gebruik. Daarom mag dit mondkapje ook gebruikt worden in ziekenhuizen en instellingen. De FFP2 mondkapjes die wij in ons assortiment hebben is een mondkapje die voldoet aan de Europese medische normen en is daarvoor ook zeer geschikt voor ziekenhuizen. Deze kapjes zouden in principe door iedereen gebruikt kunnen worden, maar door schaarste worden deze eerst naar de instellingen gebracht die deze het hardst nodig hebben. 

Mondkapjes voor consumenten? De KN95 mondkapjes die wij leveren zijn niet voor medisch gebruik. Deze mondkapjes zijn dan ook bedoeld voor de normale burgers. 

Voor meer informatie over de mondkapjes verwijzen we je naar de productpagina.

Colorfone is een Europees Groothandel en Distributeur in Mondkapjes en Bescherm Maskers.

Lees meer