• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smart Home

Smart Home

Groothandel in Smart home producten

Smart home producten hebben we in allerlei soorten en maten. De vraag en aanbod van smart home producten blijven maar stijgen! Wij zullen hier de verschillende categorieën hier bespreken voor smart home producten.

Energie

Eén van de meest gebruikte smart home producten zijn slimme thermostaten om een overzicht te krijgen van je energieverbruik en om via afstand de temperatuur binnen het huis te beheren. Veel slimme thermostaten kunnen zelfs de kosten weergeven!

Huishoudelijke apparaten

Apparaten die we dagelijks of wekelijks gebruiken zijn natuurlijk enorm interessant voor de smart home branche! Smart home producten zoals stofzuigers, waterkokers en koffiezetapparaten worden nu ook aangeboden met een slimme functie! Op afstand via je smartphone deze smart home producten beheren is natuurlijk ideaal!

Alarmsystemen en sensoren

Sensoren kun je overal binnen en buiten je huis plaatsen met verschillende doelen. Zo kan je bijvoorbeeld de deur ontgrendelen wanneer je in de buurt bent van de deur of kan de garagedeur vanzelf openen wanneer je aan komt rijden. Dit systeem is natuurlijk ook ideaal om indringers buiten het huis te houden en je op tijd te waarschuwen voor gevaren. 

Verlichting

Smart home producten voor je verlichting is ook zeer populair geworden in Nederland. Zo kan je de kleur of sterkte van verlichting makkelijk zelf bedienen en dit kan zelfs worden verbonden met een slimme assistent, zoals Alexa of Google Home. Je kunt vervolgens je smart home producten makkelijk bedienen via stem.

Toekomst van smart home producten

De smart home categorie zal zich blijven ontwikkelen en de vraag naar smart home producten zal ook zeker groeien! Wij zijn enorm benieuwd wat voor nieuwe smart home producten ons zal verassen en wij zullen altijd de op hoogte blijven van de nieuwe smart home producten en zullen deze ook aanbieden als er een markt voor is!

Groothandel en distributeur van accessoires om uw huis slimmer te maken

Welkom bij Colorfone!

Onze collectie accessoires en slimme producten zal de levensstijl van uw klanten veranderen. Tegenwoordig zijn er veel tools en gadgets om uw dagelijkse leven veel gemakkelijker en "slimmer" te maken. Bekijk onze catalogus om erachter te komen hoe u een huis slimmer kunt maken! In onze webshop vind je een groot assortiment aan producten! Van slimmere tot minder slimme producten die uw leven zeker gemakkelijker zullen maken. We hebben veel slimme woonaccessoires zoals wifi smart socket, schakelaars en slimme ledlampen.

Bij Colorfone willen we altijd het beste voor onze klanten. Met dit in gedachten hebben we besloten retailers te helpen bij het aanbieden van de meest gevraagde producten op de markt. Sterker nog, er is over de hele wereld veel vraag naar slimme producten. Volgens Statista.com zal het percentage huizen met slimme producten in 2021 12,2% bedragen en in 2025 21,4% bereiken. Interessant toch?

Wacht niet tot de concurrentie u voor is! Neem nu contact met ons op of registreer u om de prijzen van slimme producten te zien.

Bel je ons liever voor een gesprek, dan maken we graag een gezellig gesprek en leren we onze klanten beter kennen. Heb je nog andere vragen? Stuur je ons liever een mailtje? Hier is ons adres: [email protected]

Vraagt ​​u zich nog steeds af waarom u zou moeten investeren in IoT of producten voor een slimme woning? Omdat het SMART is!

Het zal uw leven elke dag eenvoudiger maken! Wist je dat je met een slimme woning het verbruik en de veiligheid van je huis of appartement kunt monitoren? Om nog maar te zwijgen van de rust en het comfort die een slimme woning u kan bieden ... Hoe vaak heb je je afgevraagd "heb ik het licht uitgedaan?", "Op welke temperatuur heb ik de radiatoren ingesteld?". Hoe vaak wenste u dat u een butler had om koffie of thee voor u te bereiden? Nou, met slimme apparaten voor thuisgebruik kun je dit en nog veel meer doen! Op onze website vind je verschillende toestellen die je eenvoudig op afstand kunt bedienen. U kunt het helderheidsniveau van de kamers bepalen, apparaten inschakelen, koffie zetten, enz. Veel comfort dat uw levensstijl zal verbeteren!

Dus ... Koop uw nieuwe slimme levensstijl met Colorfone. Waar wacht je op?

Lees meer