• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verlichting

Slimme lampen zullen uw levensstijl veranderen. Met de draadloze transmissies kun je de helderheid regelen. Je kunt het aan / uit zetten, dimmen en aanpassen. Verlicht het leven van uw klanten met Colorfone
Merken
Kleur

Verlichting

Ontdek de wereld van slimme verlichting en dompel jezelf onder in domotica! Maak indruk op uw klanten met de beste slimme lampen van 2021!

Op onze website vindt u ook veel producten die compatibel zijn met de bekendste stemassistenten. De afgelopen jaren zien we een toename in de vraag naar slimme lampen en lampen.

Wat is een slimme lamp?

Voor wie deze producten nog niet kent: slimme lampen zijn ledlampen die verbinding maken met het internet thuisnetwerk. De intensiteit van het licht kan vervolgens eenvoudig worden aangepast met de mobiele telefoon. Deze lampen vertegenwoordigen, samen met de slimme stopcontacten, de meest gevraagde producten onder het IoT (internet of things). Ze maken eenvoudig verbinding met de internetverbinding via WIFI, Bluetooth, ZigBee of via een eigen verbinding van een domoticasysteem. Dankzij slimme lampen en gloeilampen kunt u de verlichting van uw huis verbeteren en uw verbruik verminderen. U kunt bijvoorbeeld plannen dat de verlichting in uw woonkamer uitgaat voordat u gaat slapen. U kunt verschillende kleurtinten kiezen, de intensiteit van het licht, of het licht in- / uitschakelen op basis van uw positie.

Elk model heeft zijn eigen verschillende kenmerken, raadpleeg onze catalogus om uw inventaris te verrijken. Domotica komt binnen ieders bereik. Blijf niet achter!

Lees meer