• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smart Lifestyle

Smart Lifestyle

Groothandel Fashion Items

Welkom bij Colorfone. De groothandel gevestigd in Rotterdam voor al uw inkoop voor meest trending items dit seizoen. In deze categorie vindt u de populairste producten op de markt, en ook wat mensen graag kopen. Alles wat trendy is! We hebben accessoires, vrijetijdsartikelen en nog veel meer. Al onze producten zijn zeer betaalbaar en geschikt voor de B2B markt. Betaal niet meer teveel en doe voortaan inkopen bij Colorfone.nl.

Groothandel Nederland

Colorfone is een groothandel die al meer dan 20 jaar is gevestigd in Nederland. We hebben door de jaren heen uitgebreide kennis opgebouwd in de Nederlandse markt. Daarom kopen wij onze spullen in gericht en gespecialiseerd hierop. Onze zonnebrillen zijn van uitstekende kwaliteit en altijd gericht op de laatste mode. Van hippe dameszonnebrillen tot aan strakke sport zonnebrillen voor mannen. Uiteraard zijn kinderbrillen ook niet vergeten. De dozen zonnebrillen gaan van 12-24 stuks. Al onze zonnebrillen hebben UV protection.

Tevens hebben we ook een groot assortiment gepolariseerde brillen. Polarized zonnebrillen geven de ogen meer rust en kijkgemak op een zonnige dag. Polariserende zonnebril glazen zijn perfect voor als u bij een zonnige dag aan het varen, auto rijden of in de sneeuw bent. Koop deze nu goedkoop bij onze groothandel. 

Lees meer