• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bediening & Adapters

Merken
Oubo Power Station 470Wh
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
Yeelight Smart Remote Control
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
Sale
 Aqara Slimme Cube Controller
Aqara Slimme Cube Controller
€--,-- €--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!

Bediening & Adapters

Slimme stekker en slimme stopcontacten met wifi zijn hele gave items die diepgaand besproken moeten worden!

Deze technische apparaten kunnen volledig op afstand worden bediend door onze smartphone en zullen mogelijk ons leven veranderen en ons geld besparen. Deze goederen, samen met slimme wifi-slippers, worden steeds populairder en hebben het afgelopen jaar een enorme vlucht genomen. Zeker door de opkomst van slimme speakers als Amazon Echo en Google Home, waarmee deze toestellen een synergetische samenwerking hebben.

Wat is een slimme stekker?

Slimme stekkers of slimme stopcontacten zijn kleine items die gemakkelijk te gebruiken zijn met bijna alle insteekapparaten. U hoeft alleen maar een mobiele app te downloaden en het apparaat te verbinden met uw wifi thuis. Daarna kan elk apparaat dat met een smartphone-app op de smart plug is aangesloten, op afstand worden in- / uitgeschakeld.

U kunt met handsfree spraakbediening ook organiseren en plannen wanneer u uw apparaten uit / in moet schakelen. Dit helpt de energierekening te verlagen !! Slimme stekkers onderscheiden zich doordat ze "normale" gadgets kunnen voeden en gemakkelijk het verschil tussen oud en nieuw kunnen overbruggen.

Bij Colorfone kun je slimme stekkers kopen tegen betaalbare prijzen. Dit item zal de kwaliteit van leven van uw klant verbeteren!

Lees meer