• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schoonmaak

Merken
Kleur
Baseus Microfiber Schoonmaak Doek 80x40cm
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
Baseus 2x Microfiber Schoonmaak Doek
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
Baseus Draadloze Auto Stofzuiger Wit
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!

Schoonmaak

Welkom bij onze groothandel voor auto-accessoires! Bij ons vindt u een breed assortiment aan hoogwaardige producten die het onderhoud en de verzorging van uw auto gemakkelijker maken. Of u nu een professionele autodetailer bent of gewoon uw eigen voertuig wilt schoonmaken en onderhouden, wij hebben de perfecte oplossingen voor u.

Onze groothandel biedt een uitgebreide selectie van auto-accessoires, waaronder microfiber schoonmaakdoeken en draadloze stofzuigers. Met onze microfiber schoonmaakdoeken kunt u moeiteloos stof, vuil en vlekken verwijderen, terwijl ze zacht zijn voor het oppervlak van uw auto. Ze zijn ideaal voor het reinigen van ramen, dashboard, interieur en exterieur van uw voertuig. Onze microfiber doeken zijn van hoge kwaliteit en bieden uitstekende absorptie- en reinigingsprestaties.

Als groothandel bieden wij concurrerende prijzen en flexibele bestelmogelijkheden voor zakelijke klanten. Of u nu een detailhandelaar bent die zijn assortiment wil uitbreiden of een auto-onderhoudsbedrijf dat hoogwaardige producten nodig heeft, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

 

Lees meer