• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Distributie

Op zoek naar een distributeur in Europa?

Bij Colorfone staan we open voor alle vormen van samenwerking. We bieden distributie- en fulfilment diensten aan voor grote leveranciers en kleine ondernemingen. Met behulp van ons netwerk kunnen we uw voorraad verzenden en beheren in alle Europese regio’s.

Aanvragen worden altijd persoonlijke behandeld, dus u hoeft geen gigantisch formulier in te vullen. We zitten graag aan tafel om de details te bespreken. Contacteer [email protected] voor meer informatie.

Een voorbeeld van succesvolle samenwerking is ons partnerschap met EexiInherent sinds de start van de covid-periode. In deze periode was er een acute noodzaak voor mondkapjes in heel Europa en heeft EexiInherent Colorfone gekozen als exclusieve agent en distributeur voor de Europese markt.

Ons distributienetwerk is opgezet in een tiental landen waaronder Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Italy, Netherlands, Spain, Sweden, Switzerland. Op jaarbasis is er een volume gerealiseerd van 100 miljoen stuks en behoort EexiInherent tot een van de grootste spelers in Europa.

Door samenwerking met een select aantal dealers per regio en duidelijke afspraken over verkoopkanalen waarborgt Colorfone de merkwaarde en het concurrentievermogen van het merk op lokaal gebied. Dit staat hoog in de prioriteiten bij Colorfone, want zo blijft het merk waardevast en interessant voor alle entiteiten in de toeleveringsketen.