• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Groothandel en distributeur van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)

Bel ons op +31 (0)10 429 81 80 / +31 (0)6 50 222 058 voor kortingen!

Colorfone is een leverancier van medische producten gevestigd in Nederland. Met een breed scala aan professionele medische producten bedienen we klanten in heel Europa. Door voor Colorfone te kiezen, kunt u kiezen uit verschillende medische producten, waaronder gezichtsmaskers, schilden en veiligheidsbrillen, gelaatsschermen, handschoenen, desinfectiemiddelen, veiligheidsbrillen en testkits om een Covid-19-infectie te diagnosticeren. Ook leveren wij diverse soorten maskers zoals chirurgische maskers, maskers met CE-certificaat en ook IIR-maskers, KN95-maskers, FFP2-maskers en FFP3-maskers.

In onze catalogus vindt u ook de oximeter, ook wel pulsoximeter of oximeter genoemd, dat is een medisch hulpmiddel waarmee u de zuurstofverzadiging in het bloed kunt meten. We hebben ook injectiespuiten en thermometers om de temperatuur via het oor of voorhoofd te meten.

Meer weten? Contacteer ons nu.

Onze opdrachtgevers komen uit verschillende sectoren zoals horeca, schoonheidsindustrie, ziekenhuizen, instellingen, openbaar vervoer en andere bedrijven.

Om de prijzen te zien, hoeft u zich alleen maar te registreren met een geldig BTW-nummer.

Heb je nog andere vragen? Schroom niet om ons te bellen, we komen altijd graag een praatje maken met onze klanten!

Colorfone, uw groothandelsleverancier.

 

Tips:

Het dragen van een gelaatsscherm wordt beschouwd als een effectieve extra beschermingslaag naast gezichtsmaskers. De vizieren zijn vooral nuttig gebleken voor degenen die ervoor hebben gekozen om per vliegtuig of trein te reizen. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat de meeste mensen hun handen niet langer dan vijf seconden wassen. Colforfone raadt u zelfs aan om altijd een handdesinfecterende gel bij u te hebben.

Als u uw handen niet regelmatig kunt wassen, is het ook raadzaam om wegwerphandschoenen te dragen.

Vizieren en veiligheidsbril zijn slimme hygiënemaatregelen tegen de kroon. Een beschermend masker of veiligheidsbril helpt de verdere verspreiding van infectieziekten zoals COVID-19 te voorkomen.

Trefwoord:
Groothandelaar, distributeur, leverancier, gezichtsmaskers, gezichtsmaskers, chirurgische maskers, ffp2-maskers, maskergroothandel, medische producten, maskerdistributeur, covid-testkit ,, maskers, mondmaskers, gelaatsschermen, groothandel in medische producten. Hygiënische producten voor catering, esthetiek, logistiek. Gezichtsmaskers voor kappers, bezorgers, schoonheidssalons, restaurantpersoneel. Mondmaskers voor openbaar vervoer, maskers voor school en onderwijs. Corona, COVID-19, op 1,5 meter. Koop FFP2, FFP3 medicinaal masker. "amazone voorhoofdthermometer" "beste voorhoofdthermometer" "bruin voorhoofdthermometer" "apotheek voorhoofdthermometer" "infrarood thermometer" "infrarood voorhoofdthermometer" "digitale thermometer"
 

 

Lees meer