• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gezichtsschermen via groothandel dropshipping leverancier

Merken
Geslacht
Dr. BanBao Medisch gelaatsscherm 1 houder en 10 gaasjes
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
Sale
 Medisch gelaatsscherm MZ-2
Medisch gelaatsscherm MZ-2
€--,-- €--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!

Gezichtsschermen via groothandel dropshipping leverancier

Medische spatmaskers via dropshipping groothandel

Bel ons voor de korting op +31 (10) 4298180 / +31 (0) 6 50222058 of stuur een naar [email protected]!

De spatmaskers via Colorfone zijn medisch gecertificeerde gezichtsschermen. Deze kunnen door de professional of consument gebruikt worden. Zo worden de medische spatmaskers veel gebruikt door bijvoorbeeld tandartsen en achter de balie. De spatmaskers via onze dropshipping groothandel hebben een verstelbare band en passen op deze manier goed om het hoofd. Een medisch spatmasker dekt een groot deel van het gezicht af tegen spatten en virusdeeltjes. Het spatmasker kunt u combineren met een mondkapje.

Gezichtsscherm kopen bij Nederlandse groothandel dropshipping:

  • Medisch gezichtsscherm Dr. BanBao
  • Medisch gezichtsscherm MZ-2

Gezichtsscherm kopen bij groothandel dropship

Een spatmasker, gezichtsscherm, gelaatscherm of gelaatmasker is een doorzichtig scherm die het hoofd bescherming biedt tegen spatdeeltjes. De spatmaskers van Colorfone, uw distributeur dropshipping, zijn medich gecertificeerde gezichtsschermen en speciaal ontwikkeld als beschermmiddel tegen Covid-19. De medische gelaatschermen worden veel gebruikt door zorgverleners, tandartsen en winkelmedewerkers. Onze gezichtsschermen hebben een verstelbare band zodat de schermen comfortabel zitten. Bestel nu een doos met gezichtsschermen bij Colorfone; uw dropship leverancier in Nederland.

Mondkapje combineren met spatmasker medisch

Een medisch spatmasker beschermd vooral het gezicht tegen spatten en zorgen dat virusdeeltje niet via de voorkant op uw gezicht komt. Een spatmasker bedekt niet volledig. Afhankelijk van het soort werk kan het aan te raden zijn een mondkapje te combineren met een medisch spatmasker. Zo adviseren wij zorgverleners en tandartsen altijd een mondkapje te combineren met een medisch gelaatscherm. In winkels waar het druk is kan het ook aan te raden zijn. En tot slot plekken waar je dicht bij de klant staat, zoals bij een kapperszaak.

Bij Colorfone koopt u medische spatmaskers van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze dropshipping groothandel levert veel aan gezondheidsinstanties en resellers. Log nu in en bekijk onze prijzen!

Lees meer