• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Injectiespuiten - medische wegwerpartikelen

Veiligheidsspuit 3ml met Naald 100st.
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
Veiligheidsspuit 1ml met Naald 200st.
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!

Injectiespuiten - medische wegwerpartikelen

Groothandel Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Op zoek naar een betrouwbare groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten die uw veiligheid en bescherming waarborgen. Wij bieden onder andere medische mondkapjes, FFP2 mondkapjes, nitril handschoenen, veiligheidsbrillen en corona zelftesters.

Medische mondkapjes: Deze mondkapjes zijn speciaal ontworpen om de verspreiding van ziekteverwekkers te verminderen. Ze bieden een effectieve bescherming tegen druppeltjes en aerosolen en helpen zo het risico op infectie te verkleinen.

FFP2 mondkapjes: FFP2 mondkapjes behoren tot de hoogste beschermingsklasse en bieden een nog betere filtratie van de lucht. Ze zijn bedoeld voor situaties waarin er een hoog risico op besmetting bestaat, zoals in de gezondheidszorg of bij werken met schadelijke stoffen.

Nitril handschoenen: Nitril handschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber en bieden een uitstekende bescherming tegen chemische stoffen, virussen en bacteriën. Ze zijn sterk, comfortabel om te dragen en worden vaak gebruikt in medische en industriële omgevingen.

Veiligheidsbrillen: Veiligheidsbrillen beschermen uw ogen tegen schadelijke stoffen, vloeistoffen en rondvliegende deeltjes. Ze zijn essentieel in omgevingen waar oogletsel een risico vormt, zoals bouwplaatsen, laboratoria en industriële faciliteiten.

Corona zelftesters: Corona zelftesters stellen individuen in staat om snel en eenvoudig zelf te testen op de aanwezigheid van het COVID-19 virus. Deze testkits kunnen helpen bij het vroegtijdig opsporen van infecties en het nemen van gepaste maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen.

Als groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen bieden wij producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de geldende normen en richtlijnen. Ons brede assortiment stelt u in staat om uw klanten te voorzien van de nodige bescherming in diverse omgevingen.

Kies voor onze groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen en verzeker uzelf van hoogwaardige producten en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan de veiligheid en bescherming binnen uw organisatie.

Lees meer