• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smart Home-apparaten

Smart Home-apparaten

Groothandel in Smart home producten

Smart home producten hebben we in allerlei soorten en maten. De vraag en aanbod van smart home producten blijven maar stijgen! 

Energie

Eén van de meest gebruikte smart home producten zijn slimme thermostaten om een overzicht te krijgen van energieverbruik thuis en om via afstand de temperatuur binnen het huis te beheren. Veel slimme thermostaten kunnen zelfs de kosten weergeven.

Huishoudelijke apparaten

Apparaten die we dagelijks of wekelijks gebruiken zijn natuurlijk enorm interessant voor de smart home branche. Smart home producten zoals stofzuigers, waterkokers en koffiezetapparaten worden nu ook aangeboden met een slimme functie. 

Alarmsystemen en sensoren

Sensoren kunt u overal binnen en buiten uw huis plaatsen met verschillende doelen. Zo kunt u bijvoorbeeld de deur ontgrendelen wanneer u in de buurt bent van de deur of kan de garagedeur vanzelf openen wanneer u aan komt rijden. Dit systeem is natuurlijk ook ideaal om indringers buiten het huis te houden en u op tijd te waarschuwen voor eventuele gevaren. 

Verlichting

Smart home producten voor uw verlichting is ook zeer populair geworden in Nederland. Zo kunt u de kleur of sterkte van verlichting makkelijk zelf bedienen en dit kan zelfs worden verbonden met een slimme assistent, zoals Alexa of Google Home. U kunt vervolgens uw smart home producten makkelijk bedienen via stem.

Toekomst van smart home producten

De smart home categorie zal zich blijven ontwikkelen en de vraag naar smart home producten zal ook zeker groeien. Wij zijn enorm benieuwd wat voor nieuwe smart home producten ons zal verassen. Colorfone zal op hoogte blijven van de nieuwe smart home producten en zullen deze aanbieden als er een markt voor is!

Groothandel en distributeur van accessoires om uw huis slimmer te maken

Welkom bij Colorfone!

Onze collectie accessoires en slimme producten zal de levensstijl van uw klanten veranderen. Tegenwoordig zijn er veel tools en gadgets om uw dagelijkse leven veel gemakkelijker en "slimmer" te maken. Bekijk onze catalogus om erachter te komen hoe u een huis slimmer kunt maken! In onze webshop vind je een groot assortiment aan producten! Van slimmere tot minder slimme producten die uw leven zeker gemakkelijker zullen maken. We hebben veel slimme woonaccessoires zoals wifi smart socket, schakelaars en slimme ledlampen.

Bij Colorfone willen we altijd het beste voor onze klanten. Met dit in gedachten hebben we besloten retailers te helpen bij het aanbieden van de meest gevraagde producten op de markt. Sterker nog, er is over de hele wereld veel vraag naar slimme producten. Volgens Statista.com zal het percentage huizen met slimme producten in 2021 12,2% bedragen en in 2025 21,4% bereiken. Interessant toch?

Wacht niet tot de concurrentie u voor is! Neem nu contact met ons op of registreer u om de prijzen van slimme producten te zien.

Belt u ons liever voor een gesprek, dan maken we graag een gezellig gesprek en leren we onze klanten beter kennen. Heeft u nog andere vragen? Stuurt u ons liever een mailtje? Hier is ons adres: [email protected].

Vraagt ​​u zich nog steeds af waarom u zou moeten investeren in IoT of producten voor een slimme woning? Omdat het SMART is!

Het zal uw leven elke dag eenvoudiger maken! Wist je dat je met een slimme woning het verbruik en de veiligheid van je huis of appartement kunt monitoren? Om nog maar te zwijgen van de rust en het comfort die een slimme woning u kan bieden... Hoe vaak heeft u uzelf afgevraagd "heb ik het licht uitgedaan?", "Op welke temperatuur heb ik de radiatoren ingesteld?". Hoe vaak wenste u dat u een butler had om koffie of thee voor u te bereiden? Nou, met slimme apparaten voor thuisgebruik kun je dit en nog veel meer doen! Op onze website vind u verschillende toestellen die u eenvoudig op afstand kunt bedienen. Veel comfort dat uw levensstijl zal verbeteren!

Dus ... koop uw nieuwe slimme levensstijl met Colorfone. Waar wacht u op?

Lees meer