• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Apple Watch Screenprotectors

Merken
Materiaal
ATB Design Tempered Glass Apple Watch 44mm
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
ATB Design Tempered Glass Apple Watch 42mm
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
ATB Design Tempered Glass Apple Watch 38mm
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
ATB Design Tempered Glass Apple Watch 40mm
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!

Apple Watch Screenprotectors

Apple Watch bandjes en screenprotectors

De Apple Watch is waarschijnlijk de meest bekende wearable, al acht generaties lang worden deze slimme horloges een belangrijke rol in het Apple HomeKit ecosysteem. Alle Apple Watches hebben een vergelijkbaar aansluitingssysteem en de bandjes zijn dus ook compatible met verschillende modellen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee formaten horlogekasten. De wearable bandjes voor de 38mm, 40mm en 41mm horlogekasten zijn compatible met elkaar en de bandjes voor de 42mm, 44mm en 45mm horlogekasten zijn compatible.

Bij het kiezen van een screenprotector of anti-shock beschermhoes is het formaat van de horlogekast wel bepalend, we bieden verschillende producten behorende bij de 40mm, 44mm, 41mm en 45mm horloges.

Groothandel in screenprotectors voor Apple Watch

Apple heeft de revolutionaire Apple Watch in 2014 geïntroduceerd. Apple gebruikt voor haar aluminium Apple Watches een Ion-X glas, dit materiaal is zeer goed tegen valstoten maar krast wat sneller. Voor de duurdere versies, roestvrij staal en keramiek, maakt Apple gebruik van saffierglas voor haar Apple Watches. Saffier glas is harder en minder krasgevoelig, maar het is wel breukgevoeliger. Dit materiaal is ook wat duurder en daarom gebruikt Apple dit ook alleen voor haar duurdere Apple Watches. 

Apple Watch Screenprotector tegen krassen en valstoten

Je draagt jouw Apple Watch natuurlijk dagelijks en maakt natuurlijk ook ieder moment gebruik van de waanzinnige functies. Wanneer je naar werk gaat, even gaat sporten of wanneer je met je vrienden/familie gaat afspreken. Bescherm daarom jouw duurzame Apple Watch tegen krassen of valstoten met een Apple Watch screenprotector! Colorfone biedt screenprotector voor Apple Watch 38mm, 40mm , 42mm en zelfs Apple Watch 44mm.

Groothandel en distributeur in Apple Watch Screenprotectors

Ben je op zoek naar een Apple Watch screenprotector aanbieder? Colorfone biedt Apple Watch screenprotectors en als je voor 15.00 uur besteld dan versturen wij dezelfde dag nog.

Lees meer