• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koop onze Smartwatches en Wearable-accessoires

Koop onze Smartwatches en Wearable-accessoires

Groothandel in wearables en audio accessoires

Wearables en audio accessoires inkopen? Bij Colorfone bent u bij het juiste adres. Onze groothandel biedt een groot assortiment in wearables zoals:

  • Apple AirTag accessoires
  • Apple Watch bandjes
  • Apple Watch screenprotectors
  • Smartwatches van o.a. Haylou en Xiaomi
  • Smartwatch laadstations
  • Xiaomi Mi Band bandjes en accessoires
  • Apple Airpod en Airpod Pro hoesjes
  • Smart speakers en Portable Speakers
  • Oordopjes en Earbuds

Tegenwoordig gebruiken we onze telefoon en telefoon accessoires als een verlengstuk van onszelf. Het is heel gewoon om te bellen via je horloge, of te praten tegen je Google Assistant of Alexa om een leuk muziekje af te spelen op je smart speakers. Al deze extensies van telefoon en spraak worden in de wearables categorie in een handig overzicht uitgezet.

Apple AirTag accessoires

Iedereen kent tegenwoordig wel de Apple AirTag, vergelijkbaar met de Tile voor Google Android zorgen deze handige apparaatjes ervoor dat je altijd je spullen (of kinderen) terug kan vinden. Met onze sleutelhangers bevestig je ze eenvoudig aan een sleutelbos of schooltas.

Apple Watch bandjes en screenprotectors

De Apple Watch is waarschijnlijk de meest bekende wearable, al acht generaties lang worden deze slimme horloges een belangrijke rol in het Apple HomeKit ecosysteem. Alle Apple Watches hebben een vergelijkbaar aansluitingssysteem en de bandjes zijn dus ook compatible met verschillende modellen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee formaten horlogekasten. De wearable bandjes voor de 38mm, 40mm en 41mm horlogekasten zijn compatible met elkaar en de bandjes voor de 42mm, 44mm en 45mm horlogekasten zijn compatible.

Bij het kiezen van een screenprotector of anti-shock beschermhoes is het formaat van de horlogekast wel bepalend, we bieden verschillende producten behorende bij de 40mm, 44mm, 41mm en 45mm horloges.

Smartwatches en fitness trackers

Sinds 2019 is het mogelijk om met de smartwatch contactloos te betalen. Geen pasje of pincode meer nodig. De meeste banken in Nederland ondersteunen deze functie, maar raadpleeg zelf even bij uw bank of dit mogelijk is.

Muziek en video's kunt u ook heel eenvoudig bedienen via uw smartwatch. De muziek die via uw mobiel wordt afgespeeld kunt u beheren op de smartwatch. Zo kunt u heel makkelijk het volume aanpassen, pauzeren, hervatten en van nummer wisselen. 

Veel smartwatches hebben nu ook de extra functies om je gezondheid te monitoren. Met de smartwatch krijgt u meer inzicht op uw slaappatroon, kunt u bijhouden of u voldoende beweegt en uw hartslag meten.

Los van de bekende Apple Watch zijn er ook gespecialiseerde smartwatches en alternatieven voor Android, bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden van de fitness trackers van Haylou!

Smartwatch laders

Een van de vervelendste dingen is het bezitten van een smartwatch en het moeilijk opladen. Nog steeds werken niet alle apparaten op USB C (in de toekomst overigens wel). Een mooie oplossing zijn de draadloze oplaadstations van Choetech. Deze oplaadstations gebruiken een technologie genaamd MagLeap en zijn daarmee in principe geschikt voor alle iPhones vanaf de iPhone 12 serie en alle Apple Watch wearables.

Xiaomi bandjes

Naast Haylou en Apple is ook Xiaomi een bekende speler in het smartwatch systeem. Xiaomi heeft zowel echte smartwatches als simpelere fitness trackers zoals de Mi Band. Voor de fitness trackers bieden we mooie silicone bandjes. Koop ze vandaag nog in bij Colorfone!

Apple Airpod hoesjes

De bekende Airpods van Apple zijn geweldige oordopjes en zijn vanaf het begin al erg populair. Apple heeft zowel het Airpod Pro model dat net zoals earbuds een silicone oordopje heeft. De klassieke Airpod valt in de oorschelp. Voor beide modellen bieden we verschillende hoesjes van Devia. Match deze hoesjes met de accessoires voor de AirTag en de iWatch!

Portable speakers en earbuds

Een van onze nieuwste aanwinsten in het assortiment zijn de speakers en earbuds van Awei. Dit merk staat bekend om kwalitatief hoogwaardige producten tegen competitieve prijzen. Alle apparaten zijn voorzien van de laatste Bluetooth versies, grote capaciteit batterijen en natuurlijk USB C oplaad aansluitingen.

Bent u een retailer? Bent u geïnteresseerd in het toevoegen van wearable accessoires aan uw inventaris?

Dan is Colorfone iets voor u! We zijn actief sinds 1998 en distribueren wearables en audio accessoires in heel Europa. Bij ons koopt u veilig met snelle levering! Bij Colorfone vindt u een brede scala aan smartwatch-accessoires zoals vervangende bandjes en covers van gehard glas voor de Apple Watch. Bekijk het assortiment en kies uit de verschillende soorten smartwatches, Apple Watch bandjes en smartwatches opladers. We hebben ook draadloze opladers waarmee u uw mobiele telefoon en uw Apple Watch tegelijkertijd kunt opladen.

Lees meer