• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smartwatch

Merken
Kleur
Haylou GST Smartwatch 1.69'' Display
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
Haylou RS3 Smartwatch 1,2'' AMOLED
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!

Smartwatch

Smartwatches en fitness trackers

Sinds 2019 is het mogelijk om met de smartwatch contactloos te betalen. Geen pasje of pincode meer nodig. De meeste banken in Nederland ondersteunen deze functie, maar raadpleeg zelf even bij uw bank of dit mogelijk is.

Muziek en video's kunt u ook heel eenvoudig bedienen via uw smartwatch. De muziek die via uw mobiel wordt afgespeeld kunt u beheren op de smartwatch. Zo kunt u heel makkelijk het volume aanpassen, pauzeren, hervatten en van nummer wisselen. 

Veel smartwatches hebben nu ook de extra functies om je gezondheid te monitoren. Met de smartwatch krijgt u meer inzicht op uw slaappatroon, kunt u bijhouden of u voldoende beweegt en uw hartslag meten.

Los van de bekende Apple Watch zijn er ook gespecialiseerde smartwatches en alternatieven voor Android, bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden van de fitness trackers van Haylou!

Groothandel in Xiaomi Smartwatches

De Xiaomi Group, opgericht in april 2010 en met het hoofdkantoor in Peking, is een Chinees multinationaal elektronicabedrijf. Xiaomi ontwikkelt en investeert in smartphones, gamingaccessoires, laptops, slimme thuisgadgets en meer. Sindsdien is Xiaomi het vierde grootste mobiele on-chipbedrijf ter wereld geworden, achter Apple, Samsung en Huawei.
Enkele van de populaire fitnesstrackers op de markt zijn gemaakt door Xiaomi. De Mi Band-wearables bieden hoogwaardige functies tegen ongelooflijk lage kosten. De Xiaomi Mi Band 6 is de nieuwste in de portfolio van wearables.

Wat zijn de slimme functies van een Xiaomi-Smartwatch?

De Xiaomi Smartwatch kan notificaties van je smartphone ontvangen. Je muziek beheren en zelfs je camera besturen, dit is allemaal verpakt in een dunne smartwatch! De Xiaomi Smartwatch is een zeer compacte maar krachtige smartwatch.

De Xiaomi Smartwatch is ook ideaal voor sporters om als fitness-tracker te gebruiken. Sporters kunnen gemakkelijk met de Xiaomi Smartwatch hun sportprestaties meten. De smartwatch verzameld gegevens om in een rapport te weergeven hoeveel calorieën je hebt verbrand, je hartslag en hoeveel afstand je hebt afgelegd. De Xiaomi Smartwatch is zelfs waterdicht, dus je kunt hem zelfs dragen tijdens het zwemmen of wanneer je gaat douchen! 

Xiaomi Smartwatch voordelig voor je gezondheid!

Veel Xiaomi-smartwatches bieden goede gezondheids- en fitnesstrackers. Sommige smartwatches hebben geavanceerde bewakingsfuncties om het lichaam te besturen. Het intelligente apparaat legt de 24-7 gegevens vast die de arts zal gebruiken om u de juiste zorg te bieden. Stress is een ander belangrijk aspect dat de smartwatch zal volgen. Als u gewend bent aan chronische stress, helpt het u te herkennen wanneer u onder stress staat. Het kan ook helpen bij het bestrijden van slapeloosheid en andere tekenen van aanhoudende stress om de kans te krijgen om te handelen voordat het complicaties veroorzaakt. Daarnaast kunnen Smartwatches ook calorietellingen bieden voor de training. U kunt inderdaad zien hoeveel calorieën u gedurende de dag verbruikt.

Lees meer