• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kabels & laders inkopen

Kabels & laders inkopen

Telefoonkabels en opladers inkopen doe je bij Colorfone

We zijn een telefoonkabel groothandel met een groot assortiment. We hebben kabels en opladers voor verschillende telefoons. Of je het nodig hebt voor een nieuwe Apple iPhone, een Android toestel of een ander apparaat. Wij hebben het.

Apple Lightning en USB Type-C kabels

Tegenwoordig zijn er maar een paar soorten kabels die echt belangrijk zijn. Zo hebben we een groot aanbod Apple Lightning kabels voor alle Apple iPhones en iPads. Voor Android toestellen en de nieuwste iPhones hebben we ook USB Type C kabels. USB-C kabels zijn geschikt voor veel apparaten, waar onder tegenwoordig ook earbuds en headsets. Al onze kabels zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zo hebben we kabels van 0.25, 0.5, 1, 2 en zelfs 3 meters.

Audio Jack 3.5mm kabels, splitters en adapters

Met de opkomst van Low Energy en Low Latency Bluetooth 5.0 en het verdwijnen van de klassieke Audio Jack 3.5mm aansluiting op de meeste telefoons is er veel veranderd op gebied van audio kabels. Gelukkig hebben we ook hier de oplossing voor. We hebben een groot aanbod audio kabels, splitters en adapters die er voor zorgen dat al je apparaten goed blijven werken.

Gebruik bijvoorbeeld de Audio adapters en splitters van UGreen om klassieke headsets aan te sluiten op de nieuwste game consoles. Geschikt voor de meeste consoles, waar onder Sony PS5, Microsoft Xbox One, Nintendo Switch en veel meer.

Ook beschikken we over een aantal adapters om je USB-C of Apple Lightning poort te verbinden met een klassieke Audio Jack 3.5mm kabel. Let wel op dat je een kabel of adapter mét DAC-chip gebruikt voor merken zoals Apple en Samsung. Deze telefoons hebben de DAC-chip niet ingebouwd en zijn dus niet compatible met alle kabels.

Powerbanks

We hebben een groot aantal powerbanks en powerstations van o.a. Baseus, Choetech en Oubo. Met deze apparaten heb je altijd stroom, ook op vakantie of gedurende lange reizen. Bekijk ons aanbod met klassieke powerbanks, solar powerbanks, maar ook MagSafe geschikte powerbanks.

Opladers

Ieder apparaat heeft zijn eigen voedingsaansluiting. Tegenwoordig zijn echter veel apparaten compatible op dezelfde opladers. We hebben een groot aantal opladers die universeel geschikt zijn voor merken zoals Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Google en HTC. Voor uw gemak zijn onze opladers gesorteerd op type en technologie. Bekijk bijvoorbeeld alle GaN technologie opladers, deze zijn veelal ook geschikt voor laptops en hogere wattages. Of sorteer op het soort aansluiting. We maken onderscheid tussen USB type C en de originele USB A aansluitingen. Ook hebben we een groot aantal autoladers en draadloze opladers die geschikt zijn voor Qi Charging en/of MagSafe.

Lees meer