• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Werken bij..

Op zoek naar een baan in de e-commerce?

Over ons

Colorfone is een internationaal handelsbedrijf gevestigd in Rotterdam. We hebben zowel online platforms als offline verkoopkanalen door heel Europa. Met een brede merkenportfolio en uitstekend grensoverschrijdend beheer van de toeleveringsketen, heeft onze sterke reputatie ons in staat gesteld om langdurige relaties aan te gaan met wederverkopers, retailers en e-tailers.

Als b2b2c-bedrijf werken we aan het creëren van een betere klantervaring voor de eindconsument. Wij zijn een jong en energiek team van enthousiaste professionals! Onze werkomgeving is dynamisch met open communicatie en transparantie. We doen er alles aan om onze klanten de beste service te bieden door producten van de beste kwaliteit op de markt te leveren!

Jouw baan bij Colorfone

We zijn op zoek naar een persoon om deel uit te maken van een enthousiast en ambitieus team om onze grote groeiambities in e-commerce te helpen realiseren. Je bent een belangrijke aanwinst voor het team, omdat je mede-eigenaar bent van de catalogus en continue verbeteringen aanbrengt op onze productdetailpagina's, wat resulteert in een optimale conversie. Je helpt ons om onze passie en productkennis te delen met onze klanten op Bol en vele andere marktplaatsen binnen de Europese regio.

Wij zoeken

  • Een collega voor Sales & Marketing
  • Iemand met 1-2 jaar werkervaring in eCommerce.
  • Iemand met een onafhankelijk, proactief en flexibel karakter.
  • Iemand die beschikt over goede organisatorische vaardigheden, het vermogen om prioriteiten te stellen en deze uit te voeren.
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ervaring met CMS tools, zoals Lightspeed is een plus!
  • Kennis van SEO is een plus!

 

Wij bieden

·        Een marktconform salaris, inclusief verkoopbonussen.

·        20 vakantiedagen.

·        Eigenaarschap en persoonlijke ontwikkeling in een snelgroeiend internationaal bedrijf.

·        Werken in een innovatieve omgeving met een platte bedrijfsstructuur.

·        Happy hours, budget voor persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheid om de tofste producten uit te proberen en een aantrekkelijke werknemerskorting op onze producten!

We zijn een jong en dynamisch team. Binnen een volwassen bedrijf heeft ons marketingteam eenstartup vibe: groei en innovatie zit in onze genen. Onze ideale collega is ondernemend, proactief, communicatief en niet bang voor uitdagingen. Je leert snel en wil graag met ons meegroeien!

Solliciteer Nu! Stuur je CV naar [email protected]. We nemen snel contact met je op!