• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COVID-testkits

Merken
AllTest 800x COVID-19 Professional TestKit (Swab)- 1 karton
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!

COVID-testkits

Groothandelaar in Corona-testkit

Alle covid 19-tests zijn van twee soorten (2 verschillende teststrengen) de PCR / moleculaire test en de antigeentest helpen erachter te komen of een persoon momenteel de covid-19-ziekte heeft. Het andere type test, de antistof of ook wel serologische test genoemd, stelt vast of iemand de ziekte in het verleden heeft gehad en antistoffen heeft opgebouwd. PCR-tests zijn momenteel de meest nauwkeurige en populaire test bij het analyseren van de aanwezigheid van covid-19.

Mensen worden om verschillende redenen getest. De meest voorkomende reden om getest te worden, is wanneer u symptomen heeft of wanneer u van het ene land naar het andere moet verhuizen. Op basis van het land waar u zich bevindt, moet u het testbeleid volgen om bijvoorbeeld te vliegen. Als u in Nederland vliegt vanuit een hoogrisicoland, is het inderdaad verplicht om een negatief NAAT (PCR) testresultaat te overleggen.

Het aantal klinieken dat de coronatestkit gebruikt, neemt elke dag toe. Er is inderdaad een grote vraag naar deze apparaten om het virus te detecteren.

 Bij Colorfone vindt u verschillende soorten professionele coronatestkits zoals PCR-test, antigeentest en antilichaamtest.

MOLECULAIRE / PCR-TESTS

PCR-tests zijn moleculaire tests die de polymerasekettingreactie (PCR) gebruiken om het coronavirus te diagnosticeren. Deze tests helpen bij het diagnosticeren of de patiënt op het moment van de test een coronavirus-infectie heeft. Het zijn inderdaad de meest nauwkeurige COVID-19-tests van tegenwoordig.

Moleculaire tests detecteren het RNA, genetisch materiaal van het coronavirus. Deze tests zijn gevoelig, ze hebben inderdaad maar een zeer kleine hoeveelheid monster nodig. In vergelijking met de andere snelle tests duurt de PCR-test enkele uren om de resultaten op te leveren. Bovendien moet de test worden uitgevoerd door hoog opgeleid personeel, met specifieke reagentia en machines. Het monster wordt verzameld met een neus- of keeluitstrijkje.

 De test detecteert het virus 'RNA, de genetische substantie van het virus. De eerste stap van deze test is dat dit RNA wordt omgezet in DNA met behulp van het reverse transcriptase-enzym. Dit wordt vervolgens herkend door de PCR-test (ook wel de diagnostische en nucleïnezuuramplificatietests - NAAT genoemd).

Onthoud dat het virus kan worden geïncubeerd terwijl u wordt getest. Dit betekent dat het negatieve resultaat niet echt betekent dat u niet besmet bent.

ANTIGEN TESTS

Om het resultaat in een kortere tijd te krijgen, is het goed om snelle antigeentesten te gebruiken. Het zijn diagnostische tests die minder nauwkeurig zijn dan de PCR-tests, maar ze kunnen na 20 minuten resultaten opleveren. Het sneltestapparaat is vergelijkbaar met een zwangerschapstest en je kunt het monster met neus of keel afnemen om een eiwit op te sporen dat deel uitmaakt van het coronavirus. Tot nu toe zijn de meest gebruikte snelle diagnostische tests de antigeentests.

 Het nadeel is dat als een persoon nog steeds besmettelijk is, de tests negatief kunnen uitkomen. Afhankelijk van de kwaliteit van de antigeentest en de testpersonen, kunnen fout-negatieven oplopen tot 20%.

Daarom verkoopt Colorfone de meest kwalitatieve en professionele coronatestkit ter ondersteuning van de gezondheidszorg.

ANTILICHAAMSTESTS

Een antilichaamtest kan niet detecteren of iemand momenteel de infectie van Covid-19 heeft. Ze gebruiken bloedmonsters om te detecteren of iemand antilichamen heeft geproduceerd om COVID-19 te bestrijden. Met deze snelle corona-antilichaamtesten kan worden vastgesteld of de patiënt de infectie in het verleden heeft gehad.

Het monster wordt niet met een wattenstaafje genomen. Er is alleen een bloedmonster nodig om de aanwezigheid van antistoffen tegen het coronavirus op te sporen. Helaas kan deze test een vals negatief resultaat opleveren.

Colorfone is een groothandel in alle soorten coronatestkits voor professionals. We leveren hoogwaardige producten om ondersteuning te bieden in deze oorlog tegen het Coronavirus. Neem contact met ons op voor meer info over onze producten!

Lees meer