• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Audio, Video en Netwerkkabels

Merken
Kleur
Baseus HDMI kabel 2.1 8K 2m Zwart
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
UGreen 3.5mm AUX Kabel Male 1m Zwart
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
UGreen 8K Ultra HD HDMI 2.1 Kabel 2M
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
UGreen 3.5mm AUX Kabel 1M Zwart
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
UGreen Bluetooth 5.0 Audio Transmitter
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
Baseus AUX Audio Cable M30 1.5M
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!

Audio, Video en Netwerkkabels

Wij zijn jouw betrouwbare bron voor hoogwaardige connectiviteitsoplossingen die jouw klanten nodig hebben om het maximale uit hun audiovisuele apparatuur en netwerken te halen. Als groothandel bieden we een uitgebreid assortiment aan kabels die zijn ontworpen voor betrouwbare prestaties en naadloze verbindingen. Lees verder om te ontdekken waarom onze groothandel de ideale partner is voor het aanvullen van jouw assortiment aan kabels.

Waarom Kiezen voor Onze Groothandel?

  1. Diverse Selectie van Kabels: Bij ons vind je een uitgebreide selectie van Audio AUX kabels, HDMI kabels en Ethernet kabels. We bieden verschillende lengtes en specificaties om aan de diverse behoeften van jouw klanten te voldoen.

  2. Hoogwaardige Kwaliteit: We staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze kabels zijn vervaardigd uit duurzame materialen en zijn ontworpen om langdurige en storingsvrije prestaties te leveren.

  3. Compatibiliteit: Onze kabels zijn universeel compatibel met een breed scala aan audiovisuele apparatuur en netwerkapparaten, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn voor jouw klanten.

  4. Eenvoudige Installatie: Onze kabels zijn plug-and-play, wat betekent dat ze eenvoudig te installeren zijn zonder extra configuratie. Jouw klanten kunnen snel en gemakkelijk verbindingen tot stand brengen.

  5. Concurrerende Groothandelsprijzen: Als groothandel bieden we jou concurrerende prijzen, zodat je een gezonde marge kunt behouden en toch jouw klanten aantrekkelijke prijzen kunt aanbieden.

Ons Assortiment:

  1. Audio AUX Kabels: Ontdek ons assortiment Audio AUX kabels voor het aansluiten van smartphones, tablets, mp3-spelers en andere apparaten op audiosystemen en luidsprekers.

  2. HDMI Kabels: Bied jouw klanten HDMI kabels met verschillende specificaties, waaronder HDMI 2.0 en HDMI 2.1, voor het aansluiten van HDTV's, monitors, gameconsoles en meer.

  3. Ethernet Kabels: Verken onze Ethernet kabels in verschillende lengtes en categorieën (Cat 5e, Cat 6, Cat 7) voor stabiele en snelle internetverbindingen in woningen en kantoren.

Als groothandel voor Audio AUX kabels, HDMI kabels en Ethernet kabels bieden we hoogwaardige connectiviteitsoplossingen die de technologische ervaring van jouw klanten zullen verbeteren. Met diversiteit in selectie, betrouwbaarheid en concurrerende prijzen, zijn onze kabels de ideale aanvulling op jouw assortiment. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen met hoogwaardige kabels en een uitstekende service. Versterk jouw connecties en kies voor onze groothandel voor audiovisuele en netwerkoplossingen!

Lees meer