• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smartwatch Laders

Merken
Kleur
Choetech 15W MagLeap Draadloze Oplader 3in1
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
Choetech 4in1 MagLeap Wireless Charger
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
Devia 2 in 1 Draadloze Oplader
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!

Smartwatch Laders

Smartwatch laders

Een van de vervelendste dingen is het bezitten van een smartwatch en het moeilijk opladen. Nog steeds werken niet alle apparaten op USB C (in de toekomst overigens wel). Een mooie oplossing zijn de draadloze oplaadstations van Choetech. Deze oplaadstations gebruiken een technologie genaamd MagLeap en zijn daarmee in principe geschikt voor alle iPhones vanaf de iPhone 12 serie en alle Apple Watch wearables.

Groothandel in Smartwatch laders

De Apple Watch kan je zeer eenvoudig en snel opladen. De Apple Watch opladers zijn magnetisch en sluiten zich aan op de onderkant van de Apple Watch door middel van magneet. De Apple Watch kan je vaak binnen 2,5 uur volledig opladen en een volledig opgeladen Apple Watch kan ongeveer 18 uur lang mee. De Apple Watch werkt niet met ieder willekeurige lader. 

Apple Watch Laders

Colorfone biedt verschillende draadloze opladers om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden. Deze opladers ondersteunen ook het opladen van Apple Watch. Draadloos je Apple Watch, Airpods en Apple iPhone opladen met de oplaad dock. Onze Apple Watch opladers worden inclusief met kabel meegeleverd!

Groothandel en distributeur in Apple Watch opladers

Ben je op zoek naar een Apple Watch oplader aanbieder? Colorfone biedt Apple Watch opladers en als je voor 15.00 uur besteld dan versturen wij dezelfde dag nog.

Lees meer