• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

B2B dienstverlener sinds 1998

"Het is ons doel om niet alleen hoogwaardige producten tegen goede prijzen te leveren, maar ook om u te helpen uw bedrijf te laten groeien en vanaf de zijlijn te helpen."

Wij zijn een distributeur en groothandel op het gebied van mobiele telefoon, computer en digitale  accessoires, smart home en lifestyle producten, persoonlijke beschermingsmiddelen en nog veel meer.

Registreer om onze prijzen te bekijken en wordt vandaag nog reseller!

Diensten van groothandelaren

Wij bedienen allerlei soorten bedrijven in twee primaire markten. Van kleine onafhankelijke winkeleigenaren tot grotere ketens en retailers, wij zijn er om u te helpen groeien. Een partnerschap met Colorfone verlicht uw inkoopzorgen en zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van belangrijke ontwikkelingen in de branche.

Telefoon/computer/digitale accessoires

We hebben een groot aanbod aan telefoonaccessoires voor de nieuwste Apple- en Samsung-apparaten. Daarnaast zijn wij een officiële leverancier van UGreen en Baseus accessoires. U bent altijd welkom om uw zakelijke wensen met ons te bespreken of kom langs in ons magazijn, gelegen in Rotterdam.

Gezondheidszorg

Tijdens de covid-pandemie moesten veel bedrijven en overheidsdiensten zich aanpassen aan drastische veiligheidsmaatregelen en gezondheidsvoorschriften.  Wij bij Colorfone ondersteunen de vooruitgang in de gezondheidszorg en werken samen met gerenommeerde bedrijven zoals EexiInherent en Jumper Medical om de beste producten naar Europa te brengen op het gebied van persoonlijke verzorgingsapparatuur en disposables.

Bekijk onze verzend- en retourpagina voor de mogelijkheden.

Dropshipping

Wij bieden dropshipping diensten naar enkele landen binnen Europa. Of u nu in e-commerce bent of de eigenaar van een onafhankelijke winkel, dropshipping biedt veel voordelen voor u en uw klanten.  Onze service richt zich specifiek op kleine winkeleigenaren en fysieke winkels die het meeste uit hun winkelindeling willen halen.

Een gedetailleerd overzicht vindt u hier.

Distributie

Bij Colorfone staan we open voor alle vormen van samenwerking. Wij bieden distributie- en fulfillmentdiensten voor grote leveranciers en kleine bedrijven. Met behulp van ons netwerk kunnen we uw voorraad in alle Europese regio's verzenden en beheren.  Door samen te werken met lokale dealers en partners, zorgen we voor de beste exposure met behoud van merkwaarde en bedrijfswaarde via alle kanalen en locaties.

Bekijk ons succesverhaal met EexiInherent

Internationaal B2B Sourcing Partner 

Door ons grote netwerk in Europa kunnen we vele producten sourcen voor onze klanten. Denk aan Dyson stofzuigers, Samsung TV's en soundbars, Sony headphones, Xiaomi robot, Google Chromecasts en nog veel meer A en B merken. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een gepaste oplossing!