• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Veiligheidsbrillen via groothandel dropshipping leverancier

Geslacht
Kleur
Materiaal
Veiligheidsbril Universeel 10 st
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
Goggles Verstelbaar Universeel 10 stuks
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!
Veiligheidsbril Transparant Universeel 10 stuks
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!

Veiligheidsbrillen via groothandel dropshipping leverancier

Veiligheidsbrillen kopen bij dropship leverancier Nederland

Uw ogen, neus en mond zijn gevoelig voor virussen zoals Covid-19. Bescherm uzelf extra goed met een veiligheidsbril die goed zit. Bij Colorfone, uw Nederlandse dropshipping leverancier, bestelt u stevige veiligheidsbrillen tegen een scherpe prijs. Onze veiligheidsbrillen zijn per 10 stuks verkrijgbaar en kunt u combineren met een mondkapje.

Groothandel dropship in veiligheidsbrillen van Colorfone:

  • Veiligheidsbril universeel
  • Veiligheidsbril verstelbaar
  • Veiligheidsbril complete bescherming

Goedkope veiligheidsbrillen groothandel distributeur dropshipping

Bij Colorfone bieden we veiligheidsbrillen aan tegen een goede prijs. Als uw Nederlandse dropshipping leverancier kunt u die makkelijk en snel bestellen. Onze gecertificeerde veiligheidsbrillen zijn geschikt voor uw personeel en onze testrapporten kun u inzien op de productpagina van de veiligheidsbril. Alle veiligheidsbrillen komen per 10 stuks. Bestel uw goedkope veiligheidsbrillen nu via Colorfone; uw dropshipping groothandel in Nederland. De veiligheidsbrillen beslaan niet snel, zijn anti spat en anti stof.

Veiligheidsbril met complete oogbescherming via groothandel

Naast de klassieke veiligheidsbrillen bieden wij ook een bril aan die eruitziet als een soort duikbril. Onze veiligheidsbril met complete bescherming heeft een afdichting aan de zijkanten. Er zitten kleine nopjes aan de zijkanten voor een beetje ventilatie en de neus wordt niet compleet gesealed. Deze stofbril is geschikt als niet medische veiligheidsbril voor uw personeel.

Bestel al uw niet medische veiligheidsbrillen via Colorfone; uw Nederlandse dropshipping leverancier. Onze groothandel dropship levert snel. Log in en bekijk direct de prijzen!

Voor een snelle afhandelijk raden wij aan een overdoos te nemen van 20 dozen = 200 stuks.

For customers in the UK we have an exclusive distributor for PPE: Diamond Concept International LTD. Contact us for more information and purchasing.

Lees meer