Antigeen, Antilichaam of PCR test? Alles wat u moet weten over Corona-testkits.

  • Geplaatst op
Antigeen, Antilichaam of PCR test? Alles wat u moet weten over Corona-testkits.

Hoewel er elke dag veel vraag is naar de Corona-test, kunnen de verschillende testtypen moeilijk te onderscheiden zijn. Lees voordat u uw bestelling plaatst en maak optimaal gebruik van uw beslissingen.

Onlangs zijn er in Nederland nog steeds meer dan 5000 nieuwe COVID-19-gevallen die elke dag toenemen, wat betekent dat er veel vraag is naar coronatests. Terwijl onze klanten hun klanten door heel Europa bevoorraden, is het belangrijk om te onderscheiden welke test er geleverd moet worden voor welke instellingen en patiënten.


AntiliChaam Test
 
Toegankelijke en snelle test die antilichamen in het bloed detecteert. Deze test kan bepalen of iemand eerder is geïnfecteerd met het SARS-CoV-2-virus en / of daarvan is hersteld.
 
 
 

Deze test heeft een gevoeligheidspercentage van 86,43% en een specificiteit van 99,57%. Patiënten bij wie een infectie wordt vermoed, krijgen een antilichaamtest, die onder professionele begeleiding door huishoudens of bedrijven kan worden getest.


 
 

 

 


Antigeen Test

 
Toegankelijke en snelle test die antigeen detecteert in bloed of keelweefsel. Antigen Rapid Test is een snelle immunochromatografische test voor de detectie van COVID-19-antigeen tegen het SARS-CoV-2-virus in menselijke keel / nasofaryngeale uitstrijkjes.
 

 

Deze snelle test maakt gebruik van een wattenstaafje dat in de neus of keelholte gaat om slijm op te vangen. Dit wordt vervolgens gemengd met een speciale verdunningsvloeistof en vervolgens gaat deze vloeistof in een testkit. Patiënten van wie wordt vermoed dat ze een infectie hebben, wordt aangeraden om een ​​antigeentest uit te voeren door een zorgverlener.
 
 
 
 
 
Wondfo Antigen Test is een snelle test die resultaten geeft in 15-20 minuten. Het heeft een gevoeligheidspercentage van 96,18% en een specificiteit van 99,72%.

 
 
 


PCR Test

 
PCR-test is bedoeld voor gebruik door medische professionals in laboratoria. Om kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2 viraal RNA te bereiken, PCR-testextracten van nasofaryngeale uitstrijkjes, orofaryngeale uitstrijkjes, sputum en BALF van patiënten. PCR-test wordt alleen gebruikt voor patiënten met relevante symptomen van Coronavirus.
 
 


De nieuwe coronavirussen behoren tot het β-geslacht. COVID-19 is een acute respiratoire infectieziekte. Mensen zijn over het algemeen vatbaar. Momenteel zijn de patiënten die besmet zijn met het nieuwe coronavirus de belangrijkste infectiebron; asymptomatisch geïnfecteerde mensen kunnen ook een besmettelijke bron zijn. Dit is detecteerbaar door middel van een PCR-test. Het testresultaat is meestal binnen 24-48 uur beschikbaar.
 
 
 
 
 
Team Colorfone.