Belangrijke wijzigingen aan onze website

  • Geplaatst op
  • Door Colorfone
Belangrijke wijzigingen aan onze website

In deze blog gaan we in op de wijzigingen die we op onze website hebben aangebracht. Door deze wijzigingen streven we ernaar u een betere service te bieden.

 

Over ons

We hebben drastische wijzigingen aangebracht in onze "Over ons" pagina, met de nadruk op wat we zijn, wat we doen en hoe we onze klanten kunnen helpen hun bedrijf te laten groeien. In het bijzonder hebben we, naast een inleiding tot onze huidige productfocus, secties toegevoegd die onze diensten introduceren, waaronder groothandelsdiensten, dropshipping en distributie.

Bekijk hier onze nieuwe “Over ons” pagina.

 

Verzending

We hebben veel meer details gegeven op onze nieuwe pagina "verzenden en retourneren". Concreet kunnen klanten nu een duidelijk overzicht zien van de levertijden, afhankelijk van de landen van bestemming. Er wordt ook een duidelijk overzicht gegeven om klanten te informeren over de exacte verzendkosten, afhankelijk van de vervoerder en het land van bestemming. We hebben extra informatie gegeven over wat te doen als klanten hun pakketbezorging hebben gemist. Verder hebben we twee nieuwe secties toegevoegd om klanten kennis te laten maken met de mogelijkheid van dropshipping en het bestellen van grote hoeveelheden.

Bekijk hier onze nieuwe “Verzenden & Retourneren” pagina.

 

Dropshipping

De dropshipping pagina is volledig vernieuwd. Om onze klanten de beste service te kunnen bieden, hebben we ervoor gekozen om onze dropshipping diensten te concentreren op Nederland, België en Duitsland. We hebben de sectie verzenden en retourneren bijgewerkt met een beter overzicht van levertijd en verzendkosten, afhankelijk van of klanten willen dat de goederen met track & trace worden verzonden.

Bekijk hier onze nieuwe “dropshipping” pagina.

 

algemene voorwaarden

Wij hebben artikel 10 Gebruik van deze website, artikel 11 Overmacht en artikel 12 Toepasselijk recht in onze voorwaarden enigszins gewijzigd.

Bekijk hier onze nieuwe “algemene voorwaarden” pagina.

 

Vrijwaring

We hebben een nieuwe disclaimerpagina toegevoegd die de disclaimer scheidt van de algemene voorwaarden. Op deze pagina vinden klanten de laatste disclaimer van colorfone.nl.

Bekijk hier onze nieuwe “disclaimer” pagina. 

 

Distributie

We hebben een nieuwe distributiepagina toegevoegd die is ontworpen voor grote leveranciers of kleine bedrijven. Door samenwerking kan Colorfone distributie- en fulfilmentdiensten leveren aan deze bedrijven. Op deze pagina kunnen klanten alle informatie vinden die ze nodig hebben voor deze samenwerking en waarom ze Colorfone als partner kiezen.

Bekijk hier onze nieuwe “distributie” pagina.