Voordelen van Gelaatsschermen

  • Geplaatst op
Voordelen van Gelaatsschermen

Gelaatsschermen bieden extra bescherming tegen COVID-19.

Gelaatsschermen zijn een laag doorzichtig plastic die op het voorhoofd wordt vastgemaakt. Het plastic gedeelte bedekt je hele gezicht en strekt zich meestal uit tot onder je kin. Ze komen vaak voor in dokterspraktijken en ziekenhuizen. Maar hoe effectief zijn ze als het gaat om bescherming tegen het coronavirus?Bij het dragen van maskers bieden gelaatsschermen extra bescherming tegen COVID-19.Afgezien van gezichtsmaskers, kunnen gelaatsschermen het aantal COVID-19-infecties helpen verminderen wanneer ze worden gecombineerd met sociale afstand, goede handhygiëne en meer testen op het virus.


Een van de voordelen van gelaatsschermen is dat ze het hele gezicht beschermen, inclusief de ogen, die samen met de neus en mond een toegangspoort kunnen zijn voor het coronavirus en andere ziektekiemen om het lichaam binnen te dringen. Gelaatsschermen verkleinen ook de kans dat u zelf met virussen verpakte deeltjes introduceert: ze voorkomen dat u uw handen aan uw ogen, neus en mond aanraakt. Omdat mensen hun gezicht veel minder snel aanraken als ze een gelaatsscherm dragen. Ze kunnen ook worden verwijderd en schoongemaakt. In veel opzichten zijn gezichtsmaskers een aantrekkelijke optie.Een gelaatsscherm over een gezichtsmasker aanbrengen is dubbele bescherming. Het gelaatsscherm beschermt het masker tegen besmetting en blokkeert vervolgens extra druppels van uw hele gezicht, inclusief uw ogen. Dit is de reden waarom winkels, scholen, kantoren, instellingen en andere publieke sectoren waar werknemers dagelijks met grote aantallen mensen in contact komen, wordt aangeraden gelaatsschermen te dragen als extra beschermingslaag. En we zien een toenemend gebruik van gezichtsschermen in de dienstverlenende industrie, zoals schoonheidssalons en kappers.Onze klanten die al volgelaatsmaskers hebben, moeten ook gelaatsschermen overwegen voor de toenemende vraag van de consument. Op zoek naar gelaatsschermen tegen concurrerende prijzen? Bekijk wat Colorfone biedt:

 Dr. BanBao Medical Gelaatsscherm

Dr. BanBao gelaatsschermen zijn verstelbaar en daardoor universeel in hoofdmaten.
Afmeting PET-scherm 32 x 22 cm
1 houder + 10 PET-gaasjes
Afmetingen geheel masker: 21,5 x 16,6 x 2,6 cm
CE-markering Annex I & VII 93/42 / EEC (inclusief 2007/47 / EC)
CE EN 166: 2001
Materiaal: Dubbelzijdig anti-condens PET 0,3 mm
Anti-spatten en anti-stof
Vervaldatum: 5 jaar
Geschikt voor medisch gebruik

 

 


BOVATE Gelaatsscherm MZ-2

BOTAVE gelaatsscherm is CE-gecertificeerd en geschikt voor gebruik in ziekenhuizen en instellingen.
Geschikt voor medisch gebruik
CE EN 166: 2001
Materiaal: PET (niet steriel)
Vervaldatum: 5 jaar
CE-markering Annex I & VII 93/42 / EEC (inclusief 2007/47 / EC)

 


Colofone is een B2B-distributieplatform dat actief is sinds 1998. Word onze reseller en geniet van bonus- en dropshipping-service! U kunt altijd contact opnemen via oproepen of WhatsApp, we staan ​​altijd klaar om u te helpen!