Update: Colorfone heeft nu al 60.000 mondkapjes gedoneerd!

  • Geplaatst op
Update: Colorfone heeft nu al 60.000 mondkapjes gedoneerd!

Samen sterk tegen Corona..

Ook wij willen ons steentje bijdragen om dit gruwelijke Covid-19 virus onder controle te krijgen. Daarom hebben wij besloten om mondkapjes te gaan doneren aan instellingen die dit hard kunnen gebruiken. 

Op 26 mei jl. kunnen we met trots zeggen dat wij 20.000 medische Type IIR mondkapjes hebben gedoneerd aan zorginstelling Brentano in Amstelveen. Deze hebben zij bij ons in het magazijn opgehaald en in gebruik genomen. Zie onze facebook pagina: 

https://www.facebook.com/ColorfoneRotterdam/

Update: Op dinsdag 16 juni hebben wij ook 20.000 mondkapjes gedoneerd aan het Landelijk Consortium Hulpmiddelen. Het LCH hebben de mondkapjes bij ons in het magazijn in Rotterdam opgehaald. Daarna zal het landelijk consortium hulpmiddelen deze mondkapjes gaan distributeren naar instellingen en ziekenhuizen die deze het hardst nodig hebben. 

Update: Op maandag 22 juni hebben wij nog eens 10.000 mondkapjes gedoneerd aan het Rosa Spier Huis in Laren. Colorfone is in Laren op locatie geweest om deze mondkapjes te overhandigen!

Update: Op maandag 29 juni heeft Colorfone 10.000 mondkapjes Type IIR gedoneerd aan gemeente Rotterdam. Deze worden door de gemeente gratis uitgedeeld aan voedselbanken die deze weer onder verdelen aan de mensen. 

We hopen in de toekomst nog meer mondkapjes te mogen doneren aan instellingen die dit zeker kunnen gebruiken. Updates zullen via de blog/facebook gebeuren. Dus houdt dit in de gaten!

Wees veilig en let op elkaar.

Team Colorfone

LCH