De nieuwe maatregelen voor mondkapjes

  • Geplaatst op
  • Door Martha Colorfone
De nieuwe maatregelen voor mondkapjes

Van 13 oktober nieuwe maatregelen geactualiseerd, waarbij mondkapjes eindelijk verplicht zijn in alle overdekte openbare ruimtes en in het openbaar vervoer.

De nieuwe landelijke maatregelen gelden vanaf vandaag, woensdag 14 oktober om 22.00 uur. mondkapjes zijn nu niet alleen van toepassing in het openbaar vervoer, maar ook in openbare binnenruimtes. Dit om de verspreiding van corona in Nederland te vertragen.

Er is veel gespeculeerd over de bescherming van maskers tegen corona, maar voor gisteren werd alleen geadviseerd om maskers te dragen in het openbaar vervoer.

Nederland wordt de afgelopen dagen geconfronteerd met een "zeer ernstig" situatie op het gebied van Covid19. Dat betekent dat meer dan 250 op de 100.000 mensen positief worden getest, bron opgehaald uit analyse van de Volkskrant. Met een bevolking van ongeveer 17.000.000 , we zijn nu een van de meest alarmerende landen ter wereld.

Als gevolg hiervan heeft het kabinet op de avond van 13 oktober nieuwe maatregelen geactualiseerd, waarbij mondkapjes eindelijk verplicht zijn in alle overdekte openbare ruimtes en in het openbaar vervoer. Mondkapjes zijn ook verplicht op scholen. Dit om de verspreiding van corona in Nederland te vertragen.

Om onszelf en andere mensen te beschermen, adviseert Colorfone ten zeerste mondkapjes op elke plek buiten huis. Hoewel onze voorraad mondkapjes direct en van betrouwbare kwaliteit is, zijn wij de leverancier van instellingen, bedrijven en andere publieke sectoren. Ook aan distributeurs, resellers en retailers leveren wij graag grote hoeveelheden. Neem contact met ons op als u dit nodig heeft. Klik hier om te zien wat we te bieden hebben.

Volg naast het dragen van een mondmasker ook de overige hygiëneregels om ziek worden te voorkomen. Was uw handen vaak en houd te allen tijde 1,5 meter afstand. Heb je klachten, laat je dan testen en blijf thuis tot je de uitslag ontvangt.

Blijf Veilig!