Een recensie van HUTT C6 elektrische raamreinigingsrobot met waterspray

  • Geplaatst op
  • Door Martin
Een recensie van HUTT C6 elektrische raamreinigingsrobot met waterspray

Veel mensen zijn verbaasd als ze hun eerste glazenwassersrobot zien, ook wel bekend als een Winbot. Het lijkt iets rechtstreeks uit sciencefiction, een robot die op magische wijze over het glas zweeft. De wetenschap achter hoe ze werken is echter vrij eenvoudig. Deze machines worden op twee manieren omhoog gehouden: ofwel een krachtig vacuüm creëert voldoende zuigkracht om de robot tegen het glas te houden, ofwel een gespecialiseerde magneet wordt aan de andere kant van het glas geplaatst.


Hoewel er sommige apparaten zijn die een combinatie van deze technologieën gebruiken, is het meestal het een of het ander. Magneten waren in de begintijd van Winbots veel gebruikelijker dan de op zuigkracht gebaseerde methode. Naarmate de efficiëntie van motoren en stofzuigers is verbeterd, wordt de magneetmethode echter minder gebruikt. Bovendien is het niet altijd haalbaar om een ​​magneet aan de andere kant van het glas te bevestigen, waardoor ze veel minder veelzijdig zijn.


Zuiggebaseerde Winbots komen de laatste jaren steeds vaker voor. In vergelijking met de magneetmethode kunnen ze vrijwel overal worden gebruikt. Ze zijn echter luider dan hun magnetische tegenhangers. Een ander potentieel nadeel is dat ze met een veiligheidstouw moeten worden vastgemaakt om ongelukken te voorkomen.

 

Bij Colorfone hebben we HUTT C6 Elektrische Raamreiniger Robot met Waterstraal op voorraad.


Voordelen:


1. Het heeft een watertank van 80 ml die een oppervlakte van 70-80 m2 kan reinigen, in dezelfde tank kunt u uw glasreiniger plaatsen.


2. Het heeft een beveiligingsmechanisme. Mocht de stroom in het gebouw uitvallen, dan heeft deze een noodbatterij van 20-30 minuten, waardoor de robotstofzuiger niet valt.


3. Deze robotstofzuiger is te bedienen met een afstandsbediening. Dankzij het kunstmatige intelligentiesysteem past deze robotstofzuiger automatisch zijn zuigkracht aan, met een maximum van 3800 Pa.


4. Het kan op vele soorten oppervlakken worden gebruikt, zoals glas, keramiek, spiegels, houten vloeren, marmer en roestvrij staal. De ingebouwde slimme sensor herkent de randen van de oppervlakken en voorkomt vallen.


Nadelen:


1. Deze robotstofzuiger is een beetje luidruchtig als hij aan het werk is.


2. Verbeteringen die nodig zijn om dit apparaat gebruiksvriendelijker te maken.


3. Wanneer het apparaat in de automatische modus staat, kan het soms niet alle hoeken van het oppervlak afdekken.


Bent u op zoek naar elektrische ramenwasserrobots in Nederland? Zoek dan niet verder, bij Colorfone bestel je eenvoudig in onze webshop. Colorfone biedt leveringen door heel Europa. Wij werken van maandag tot en met vrijdag en verwerken bestellingen die voor 15.00 uur CET (Amsterdamse tijd) zijn geplaatst dezelfde dag nog.


Wij werken samen met DPD, DHL en PostNL, als klant heb je de vrijheid om te kiezen tussen deze vervoerders. Onze pakketten worden altijd verzonden met track & trace codes. Voor de exacte verzendkosten ga je naar onze website, onder de pagina verzenden & retourneren.