Gecertificeerde mondkapjes?

  • Geplaatst op
  • Door Martha Colorfone
Gecertificeerde mondkapjes?

Mondkapjes worden een noodzaak in deze pandemische tijd. Als iets ons leven beschermt en in contact komt met onze huid, moeten we ervoor zorgen dat het van goede kwaliteit is. Er zijn verschillende soorten mondkapjes op de markt, maar wat is de eerbied? In principe zijn er niet-medische gezichtsmaskers, medische maskers, chirurgische maskers en maskers die niet gekwalificeerd zijn om ons te beschermen tegen virussen zoals corona.

 

In deze blog helpt het Colofone-team onze klanten om te onderscheiden welke soorten mondkapjes we aanbieden. We zullen ook uitleggen welke certificeringen onze producten hebben.

 

Inherent gezichtsmasker is CE-gecertificeerd, met ISO13485, en heeft ook een certificaat behaald van TuV Rheinland en Intertek.

Voor type I en II zijn wij op voorraad van het merk ‘Inherent’.
Beide typen hebben het hoogste beschermingsniveau dat in aanmerking komt voor gebruik in operaties, geschikt voor klanten met een hoge standaard op het gebied van persoonlijke bescherming, ook perfect voor gewone consumenten.

 

Inherent type I
Type I heeft 3 lagen in de filtratie, bereikt een efficiëntie van bacteriële filtratie van meer dan 95%.

Klik hier om het product te bekijken.

Klik hier om het product te bekijken.

 

Inherent type II
Type I heeft 3 lagen in de filtratie, bereikt een efficiëntie van bacteriële filtratie van meer dan 98%. Bovendien is Type II water- en spatbestendig.

Klik hier om het product te bekijken.

Klik hier om het product te bekijken.

 


Maar wat betekenen die certificaten?

 

CE

CE-certificering geeft aan dat het product voldoet aan de geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. Het product is in overeenstemming met de Europese regelgeving.

 

ISO

ISO-certificering toont aan dat het product voldoet aan de verwachtingen van de klanten. Voor sommige bedrijfstakken is certificering een wettelijke of contractuele vereiste.

 

TÜV Rheinland

TÜV Rheinland, opgericht in 1872, is een gerenommeerde instelling die zich richt op certificering, inspectie en veiligheid en actief is in de technologische sector. De certificering toegekend door TÜV Rheinland staat voor veiligheid en kwaliteit

 

Intertek

Intertek is een in Londen gevestigde instelling voor producttesten en certificering. Via hun netwerk van meer dan 46.000 mensen in 1.000 laboratoria en kantoren in 100 landen, biedt Intertek kwaliteits- en veiligheidstesten van de producten van hun klanten.

 

 

Met bovenstaande wensen wij u een prettige bestelervaring bij ons.

Blijf Veilig!