Hoe kiezen klanten Apple Watch-bandjes voor hun Apple Watch?

  • Geplaatst op
  • Door Martin
Hoe kiezen klanten Apple Watch-bandjes voor hun Apple Watch?

De wereld van de Apple Watch-band is een grote, open ruimte gevuld met een enorm aantal opties. Als u uw klanten helpt bij het zoeken naar de beste Apple Watch-band voor hen, kan dat een moeilijke taak zijn. Zoals bij elk horloge, kan zoiets als een Apple Watch Band een zeer persoonlijke keuze zijn. Het kan ook het begin zijn van een verzameling, omdat mensen verschillende bandjes voor verschillende gelegenheden gebruiken. Zelfs dan vragen mensen vaak aan de band om aan verschillende criteria te voldoen, zoals comfort, uiterlijk, duurzaamheid enz.


Naast bovenstaande is het ook belangrijk om de maat van de pols te weten om een ​​mooie pasvorm van de Apple Watch te garanderen. Over het algemeen is een kleine pols 5 - 6,5 inch en een grote pols tussen 7 - 8,5 inch, maar het mooie is dat veel Apple Watch-bandjes verstelbaar zijn. Ga gewoon niet te strak of te los, omdat dit de nauwkeurigheid van de vele sensoren van de Apple Watch kan beïnvloeden.


Apple Watch-bandjes worden vaak ook ingedeeld op materiaal. Heb je je ooit afgevraagd welk materiaal het beste is voor een Apple Watch-bandje? Welke is het meest comfortabel? Duurzaam? Stijlvol?

 

 

Leer


Lederen banden zijn waarschijnlijk de meest voorkomende in de traditionele horloge-industrie. Het materiaal behoudt zijn superieure positie in het smartwatch-rijk, voornamelijk vanwege het comfort en de uitstekende kwaliteit. Ze zijn gemaakt van huiden van runderhuiden, geiten en andere dieren. Leer is daarom ongetwijfeld huidvriendelijk.


Er zijn echter ook enkele nadelen aan de leren banden. Als je ooit een leren horlogeband of riem hebt gebruikt, weet je hoe lelijk deze na verloop van tijd kan worden. Het verkleurt, scheurt en barst naarmate het ouder wordt. Ook kan leer zweet en vuil opnemen, hierdoor gaat het op den duur niet meer ademen.

 

 

 

DEVIA APPLE WATCH TWO-TONE LEDER BANDJE 42/42/45MM STARLIGHT

 

Dit Apple Watch bandje is gemaakt van leder materiaal en geeft je alledaagse Apple Watch een zeer luxe uitstraling. Het bandje is speciaal ontworpen voor de Apple Watch 42/44/45mm en sluit dus naadloos aan. Ook zit deze leder bandje zeer comfortabel om je pols en is makkelijk te verstellen via stevige magneet sluiting. Hierdoor heb je dus altijd de juiste maat en kun je deze eenvoudig bij stellen.

 

 

Siliconen


Silicone is een rekbaar synthetisch materiaal met een uitstekende weers- en chemische bestendigheid. Siliconen Apple Watch-bandjes hebben een gladde afwerking, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. Silicone is ook waterdicht en zweetbestendig, waardoor het een ideale materiaalkeuze is voor mensen die graag zwemmen of sporten.


Ze zien er echter misschien niet zo stijlvol uit als leren banden. Het materiaal van siliconen kan ook veel stof aantrekken, dus het moet regelmatig worden schoongemaakt.

 

 

 

DEVIA DELUXE SERIES SPORT3 MAGNEET STRAP 42/44/45MM STARLIGHT

 

  • Materiaal Flexible Silicoon
  • Horloge strap Apple Watch 42/44/45mm
  • Comfortabele Strap 
  • Huidvriendelijk
  • Makkelijk schoon te maken 
  • Magneetsluiting
  • Kleur Starlight
  • Devia retail verpakking 

 

 

Fluorelastomeer


In vergelijking met de siliconen horlogebanden zijn Fluorelastomeer horlogebanden een betere keuze voor mensen die aan sport doen. Door dagelijks gebruik zijn horloges onderhevig aan temperatuurveranderingen, vocht, magnetisme, UV-stralen en andere vormen van blootstelling aan het milieu. Fluorelastomeer staat bekend om hun duurzaamheid en uitstekende weerstand. Het is geen materiaal dat gemakkelijk uitrekt, beschadigd raakt door extreme hitte of vervormd raakt door overmatig zweten.

 

 

 

DEVIA APPLE WATCH 38/40/41MM ZWART+REGENBOOG SPORTBANDJE - DELUXE SERIES2 SPORT STRAP

 

Dit Apple Watch bandje is gemaakt van speciaal flexibel Fluoroelastomer materiaal en matched zeer mooi met de verschillende kleuren Apple Watch. De gaatjes structuur zorgt ervoor dat er meer ventilatie is en hierdoor is het sporten met een Apple Watch veel comfortabeler. Het materiaal is zeer flexibel, zacht en makkelijk schoon te spoelen, daarom is het ideaal voor sporten of gewoon voor een sportieve uitstraling! Bandjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Levering in blister.