Internationale verzending voor producten voor de gezondheidszorg en COVID-preventie

  • Geplaatst op
  • Door Colorfone
Internationale verzending voor producten voor de gezondheidszorg en COVID-preventie

Colorfone is een groothandel en distributeur van zorg & COVID preventie producten in Nederland. We bieden een breed scala aan producten, waaronder maskers, spuiten, medische apparatuur (bloeddrukmeter, pulsoximeter en thermometer), COVID-testkits, ontsmettingsmiddelen, handschoenen, veiligheidsbrillen, gelaatsschermen en kruidenthee.

 

Qua bezorging biedt Colorfone bezorging door heel Europa. Wij werken van maandag tot en met vrijdag en verwerken bestellingen die voor 15.00 uur CET (Amsterdamse tijd) zijn geplaatst dezelfde dag nog.

 

Wij werken samen met DPD, DHL en PostNL, als klant heb je de vrijheid om te kiezen tussen deze vervoerders. Onze pakketten worden altijd verzonden met track & trace codes. Voor de exacte verzendkosten ga je naar onze website, onder de pagina verzenden & retourneren.

 

Moet u grote hoeveelheden bestellen? Neem dan contact met ons op, wij maken het u gemakkelijk en zorgen voor een snelle en efficiënte verzending vanuit ons magazijn in Rotterdam. Of het nu gaat om minder dan een vrachtwagenlading, een volle vrachtwagenlading of palletzendingen, wij vinden altijd een passende oplossing. Wij werken samen met verschillende internationale diensten om het logistieke proces van A tot Z te verzorgen.

 

Bij Colorfone bieden we een breed scala aan maskers, waaronder FFP2-maskers, FFP3-maskers en Type IIR medische maskers. FFP2-masker beschermt tegen schadelijke water- en oliedeeltjes en heeft een filterpercentage van (minimaal) 94%. Maar het FFP2-masker beschermt niet tegen kankerverwekkende stoffen, radioactieve deeltjes, in de lucht zwevende biologische agentia van risicogroep 3 en enzymen. FFP3-masker beschermt tegen alle hierboven genoemde schadelijke verontreinigingen en heeft een filtersnelheid van (minimaal) 99%.


Ons assortiment bloeddrukmeters, pulsoximeters en thermometers kan de bloeddruk, de hartslag, het gehalte aan opgeloste zuurstof in het bloed en de temperatuur effectief controleren.

 

We bieden ook COVID-zelftestkit, desinfecterende producten, zoals desinfectiehandgel 70% die 99,99% van de bacteriën kan doden. En andere beschermingsmiddelen, zoals handschoenen, veiligheidsbrillen, gelaatsschermen en kruidenthee.