iPhone x: hebben, hebben, hebben!

  • Geplaatst op
  • Door Jacqueline
  • Geplaatst in iphone x
iPhone x: hebben, hebben, hebben!

iPhone X productie loopt weer op rolletjes, zo lezen we in een artikel bij MacRumors. Het productie probleem bij de nieuwe TrueDepth-camera zou inmiddels opgelost zijn. De iphone x is sinds afgelopen vrijdag te bestellen. De levertijden liepen al snel op naar vijf tot zes weken.

Frontcamera iPhone X

De nieuwe frontcamera bij de apple iphone x heeft meerdere sensoren. Je kunt je voorstellen dat deze dicht bij elkaar liggen op een klein oppervlak. Dit maakt de productie lastiger dan bij gangbare camera’s, waar minder sensoren geplaatst hoeven worden. Bij de iphone x is het zo dat de gezichtsherkenning functie ook in het donker moet werken.

 

20 miljoen iPhone X toestellen

Ondanks de eventuele vorderingen bij de productie van de frontcamera, zal waarschijnlijk de productie dit jaar alsnog een stuk lager uitvallen dan beoogd. En met een stuk lager bedoelen we voor de iphone x de helft van de verwachte vraag. Wereldwijd komt dat uit op zo’n 20 miljoen exemplaren van de iphone x die wél uitkomen dit jaar.

 

iPhone X en iPhone 8 Plus reparatiekosten

Overigens zal de reparatiekosten van de apple iphone x een stuk hoger uitvallen dan je gewend bent van de iphone. Een nieuw scherm voor de iphone x zal €309 kosten, waar dit bij de iphone 8 plus €190 is. Voor overige schade kan het prijskaartje bij de iphone x wel oplopen tot zo’n €600, waar dit bij de iphone 8 plus maximaal €440 is. Hier komen ook nog eens verzendkosten bij van €12,19. Naast het feit dat de iphone x je sowieso al minimaal €1159 heeft gekost natuurlijk.

 

iPhone X hoesjes

De iphone x heeft een prachtig naadloze rand. Voor de iphone x kun je bij ons talloze hoesjes inkopen tegen een scherpe prijs. Van siliconen backcovers tot aan zakelijke lederlook hoesjes voor de iphone x, bij ons is nu leverbaar!