Officiële Dealer Recci Benelux!

  • Geplaatst op
Officiële Dealer Recci Benelux!

We mogen een nieuw merk aan ons assortiment toevoegen..

Met het merk Recci hebben we weer een topmerk in ons groothandel assortiment mogen toevoegen. Recci is een merk gericht op digitale accessoires doelend op Computer, Communicatie en Consumenten Electronica. Denk aan kabels, adapters, houders en draadloze accessoires. Recci accessoires zijn uiterst betaalbaar en probeert zich zo weinig mogelijk op kwaliteit in te leveren! 

Recci bedrijfsvisie

Recci wil zich onderscheiden door uiterst klantgericht te zijn en naar feedback te luisteren. Daarnaast werkt het bedrijf met een team van jonge professionals die de eisen van consumenten kan vertalen in design en functionaliteit van verpakking tot product. Je kan Recci zien als een 'Young Fashion Brand that is Trendy and Innovative'. Waarbij design en kwaliteit een prioriteit is!

Officiële Leverancier van Recci

Bij Colorfone Groothandel en Distributeur kan je originele Recci telefoon accessoires kopen. Wij zijn een Officiële dealer van Recci in de Benelux. Uiterst betaalbaar, makkelijk, snel en veilig besteld. Voor 15.00 besteld is dezelfde dag nog verzonden. 

Garantie Recci

Colorfone biedt 1 jaar fabrieksgarantie op productiefouten op alle Recci producten.