pc-accessoires

  • Geplaatst op
  • Door Colorfone
pc-accessoires

De computerindustrie heeft de afgelopen twee decennia een snelle groei doorgemaakt. Om het voor de hand liggende te zeggen, computers zijn tegenwoordig in staat om ongelooflijke dingen te doen, dingen die we ons nooit hadden kunnen voorstellen toen ze voor het eerst werden uitgevonden. Sinds de snelle groei van populariteit in de computerindustrie, zijn er duizenden latere uitvindingen ontwikkeld om het potentieel van de computer te maximaliseren. Er is tenslotte maar zoveel dat een doos en een scherm alleen kunnen doen. Dat is waar de wereld van computeraccessoires om de hoek komt kijken. De markt is gevuld met unieke en innovatieve add-ons en gadgets om van uw computer de droommachine te maken die u altijd al wilde hebben. Bij Colorfone hebben we veel verschillende soorten computeraccessoires, variërend van muizen, toetsenbord, headset, muismatten, HDMI-kabels tot tablethoezen, tabletschermbeschermers en tablethouders.

 

 

Gaming accessoires

 

Bij Colorfone hebben we veel game-accessoires die zowel je game-ervaring als je prestaties zullen verbeteren. Onze gaming-muizen, mechanische toetsenborden, gaming-muismatten en gaming-headset van Havit helpen je om te winnen in een competitieve game, zoals League of Legends, Counter-Strike, Call of Duty, Overwatch etc. Uitgerust met RGB-verlichting en programmeerbaar, deze gaming accessoires zien er ook goed uit.

 

 

pc-accessoires

 

Colorfone heeft een ruim assortiment PC accessoires, waaronder Bluetooth audio zender, HDMI kabels, USB-C hub, laptopstandaard, kabelmanagement tool, muis, microfoon en monitor LED lamp van het merk UGreen en Baseus. Deze accessoires helpen u om uw computers comfortabeler en efficiënter te gebruiken.

 

 

Accessoires voor tablets

 


In het afgelopen decennium is de tabletmarkt snel gegroeid. Of je nu een kantoormedewerker, ontwerper of een tablet puur voor entertainment doeleinden gebruikt, verschillende soorten tablets kunnen altijd aan jouw eisen voldoen. Bij Colorfone hebben we vele soorten tablet hoesjes en tablet screenprotectors die bescherming bieden aan je tablets van grote merken, zoals Apple en Samsung. We hebben ook tablethouders die je een handsfree positie kunnen geven, zodat je hem comfortabeler kunt gebruiken.

 

 

Internationale levering

 


Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor pc accessoires in Nederland? Zoek dan niet verder, bij Colorfone bestel je eenvoudig in onze webshop. Colorfone biedt leveringen door heel Europa. Wij werken van maandag tot en met vrijdag en verwerken bestellingen die voor 15.00 uur CET (Amsterdamse tijd) zijn geplaatst dezelfde dag nog.
Wij werken samen met DPD, DHL en PostNL, als klant heb je de vrijheid om te kiezen tussen deze vervoerders. Onze pakketten worden altijd verzonden met track & trace codes. Voor de exacte verzendkosten ga je naar onze website, onder de pagina verzenden & retourneren.