Vraag naar injectiespuiten om Covid-19 vaccins af te leveren

  • Geplaatst op
Vraag naar injectiespuiten om Covid-19 vaccins af te leveren

Zullen er voldoende spuiten zijn om vaccins af te geven?

Injectiespuiten: de plastic buis met een zuiger die aan een naald is bevestigd en wordt gebruikt om vloeistoffen op te zuigen of te injecteren. Veel landen zijn al sinds december begonnen met het vaccinatieproces. En de wereldwijde vaccinatie zal het hele jaar door worden voortgezet. We zouden kunnen vragen: zullen er voldoende spuiten zijn om vaccins af te geven? Opnieuw verwachten we een tekort aan dergelijke medische wegwerpapparatuur in de aanhoudende Covid-19-situatie. De wereldwijde pandemie heeft de ene na de andere voorraadtekort veroorzaakt, van maskers tot nitrilhandschoenen, de vaccinvoorraden zullen geen uitzondering zijn.

 

Hoewel veel fabrikanten in Azië zijn gevestigd, zullen onze klanten vooraf proactief bestellingen moeten plaatsen om aan de vraag voor de komende maanden te voldoen. Het totale aanbod van injectiespuiten is misschien voldoende, maar als alle landen in de tweede helft van 2021 beginnen met bestellen, zal er niet voldoende levertijd zijn, om nog maar te zwijgen van de prijs.

 

 

Dus hoe selecteer je een spuit en naald?

 

afhankelijk van de vaccindosis wordt een spuit van 1 ml of 3 ml gebruikt. Voor coronavaccin wordt 3 ml aanbevolen. Voor de naald moet er een lengte zijn die lang genoeg is om diep weefsel te bereiken zonder onderliggende botten, zenuwen of bloedvaten te betrekken. Een ‘veiligheidsspuit’ is een injectiespuit met een ingebouwd veiligheidsmechanisme om het risico van letsel bij gezondheidswerkers en anderen door accidentele prikaccidenten te verminderen. De naald op een veiligheidsspuit kan worden verwijderd of permanent worden bevestigd.

 

Onze Haiou-spuit (met naald) komt deze week aan, plan vooruit! Het is voor een dosis van 3 ml vaccin met een naald van 0,5 x 25 mm. CE en FDA geverifieerd.

 

 

Haiou Medical Veiligheidsspuit 3ml met Naald 100st.