• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ATB Design

Merken
Kenmerken
Soort
Kleur
Materiaal

ATB Design

>> Colorfone is an exclusive distributor of ATB Design in the Benelux <<

Groothandel ATB Design Anti Shock Hoesjes en Screen Protector

ATB Design is een specialist op het gebied van Anti Shock accessoires voor telefoon en Apple Watch. Telefoon hoesjes en screen protectors die een extra laag bescherming geven aan je toestel wanneer je deze nodig hebt. ATB Design is gespecialiseerd in anti shock hoesjes maar heeft ook andere functionele covers en accessoires in hun assortiment. Om de voorkant van het toestel te beschermen heeft ATB Design nog een range van stevige screen protectors.

Verpakking ATB Design

Niet alleen de hoesjes en screen protectors zijn van uitstekende kwaliteit, de verpakking hoort daar natuurlijk ook bij. De verpakking van ATB hoesjes is van een hoogwaardige kwaliteit extra hard plastic. De screen protectors worden geleverd met blister verpakking en de overige accessoire ook.

ATB Design retail display

Voor onze retail klanten hebben wij een speciale display van ATB Design. Een extra opvallende display staat mooi en stoer in de zaak en is perfect voor ATB hoesjes en accessoires. Neem contact met ons op voor het verkrijgen van deze retail display.

ATB

Anti-Shock Hoesjes

ATB hoesjes zijn extra stevig en anti shock. 

Screen Protector Nano Glass film, Tempered Glass, Full Cover, Curved, Edge to Edge, Full Glue Screen protectors.

Wearables. Ook diverse Accessoires voor Apple Watch en Airpods van ATB Design

Voor het inkopen van ATB Design Anti Shock telefoonhoesjes, cases en screenprotectors ben je bij Colorfone groothandel aan het juiste adres. Koop nu voordelig in!

Ben je een groothandel in mobiele accessoires en wil je dit merk ook in je assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bij elk product van ATB Design staat een MSRP oftewel een consumenten adviesprijs. We raden het aan om minimaal deze prijs te rekenen. Is dit niet het geval dan hebben wij het recht om de verkoop te stoppen.

Alle ATB Design hoesjes en accessoires zijn 100% origineel. We zijn exclusieve distributeur van ATB in Benelux!  

Lees meer