• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Recci

Merken
Kleur
Recci Mirror 3 in 1 kabel Lightning/Micro/Type C Roze
€--,--
(€--,-- Incl. btw)
Inloggen om prijzen te weergeven!

Recci

Europees Distributeur en Groothandel Recci (3C) Accessoires.

Met het merk Recci hebben we weer een topmerk in ons groothandel assortiment mogen toevoegen. Recci is een merk gericht op digitale accessoires doelend op Computer, Communicatie en Consumenten Electronica. Recci accessoires zijn uiterst betaalbaar en probeert zich zo weinig mogelijk op kwaliteit in te leveren! 

Recci bedrijfsvisie

Recci wil zich onderscheiden door uiterst klantgericht te zijn en naar feedback te luisteren. Daarnaast werkt het bedrijf met een team van jonge professionals die de eisen van consumenten kan vertalen in design en functionaliteit van verpakking tot product. Je kan Recci zien als een 'Young Fashion Brand that is Trendy and Innovative'. Waarbij design en kwaliteit een prioriteit is!

Leverancier van Recci

Bij Colorfone Groothandel en Distributeur kan je Recci telefoon accessoires kopen. Uiterst betaalbaar, makkelijk, snel en veilig besteld. Voor 15.00 besteld is dezelfde dag nog verzonden. 

Garantie Recci

1 jaar fabrieksgarantie op productiefouten op alle Recci producten.

Bij elk product van Recci staat een MSRP oftewel een consumenten adviesprijs. We raden het aan om minimaal deze prijs te rekenen. Is dit niet het geval dan hebben wij het recht om de verkoop te stoppen.

Lees meer